Bizalmi elemek a weboldalon

Bizalmi elemek a weboldalonHa interneten keresztül ajánlod szolgáltatásodat, termékedet, nagyon fontos a bizalom. Talán még fontosabb is, mint az offline világban, hiszen könnyen lehet, hogy a vásárlód, ügyfeled nem is találkozik veled személyesen. Ezért óriási szerepe van a bizalom kialakításának közted és az ügyfeled, vevőd között.

 

Olvass tovább

Mennyibe kerül valójában egy WordPress weboldal?

Mennyibe kerül egy WordPress weboldal?A WordPressről mindenki tudja, aki csak egy kicsit is hallott róla, hogy ingyenes. Ez így is van, azonban egy saját WordPress weboldalnak valamekkora költsége mégis van. De mekkora?

Ez természetesen, mint minden más termék vagy szolgáltatás esetén, függ attól, hogy milyen minőséget szeretnél, és milyen funkciókra van szükséged a weboldaladon.

Olvass tovább

Hogyan válassz tárhelyet?

hogyan-valassz-tarhelyet

Ahhoz, hogy saját weboldalad lehessen, először is egy tárhelyre és egy domain névre lesz szükséged. A tárhely egy kis szelet egy szerveren, ahol a weboldalad „lakik”. A domain pedig a weboldalad neve (az enyém pl. nyelvmarketing.hu). Mindkettőt tárhelyszolgáltatóknál bérelhetsz. (A tárhelyet és …

Olvass tovább

Milyen a jó domain név?

jo_domain

A domain lényegében a weboldalad neve. Ennek a blognak a domainje nyelvmarketing.hu. Ahogyan a weboldalad, úgy a domained is lehet a sajátod, illetve másé. A kettő között az a különbség, hogy fizettél-e érte. Ha te fizettél érte, akkor a tiéd, ha nem, …

Olvass tovább