Nyelvtanár, fordító, tolmács, szövegíró, virtuális asszisztens, coach, esetleg tanácsadó vagy?
Weboldalra van szükséged?

Miért jó Neked, ha van weboldalad?

sajat-weboldal-vagy-ingyenes

Könnyen használható

A WordPressnek köszönhetően akár önállóan is módosíthatod a weboldaladat: bármilyen szöveget vagy képet kicserélhetsz vagy törölhetsz, készíthetsz blogposztot stb. Megtanítalak rá, hogyan kell.

Biztonságos

Néhány alapvető biztonsági intézkedés betartása és rendszeres frissítés mellett a WordPress biztonságos, mert egy óriási fejlesztői közösség dolgozik világszerte a folyamatos fejlesztésén és tökéletesítésén.

Könnyen bővíthető

Lehet, hogy most csak egy egyszerű bemutatkozó weboldalra van szükséged, de előfordulhat, hogy később további funkciókat is szeretnél, pl. e-könyvet vagy online tanfolyamot árulni. Ez könnyen megoldható.

Referenciáim

Mi történik a megrendelés után?

Mennyibe kerül?

85.000 Ft

105.000 Ft

* A weboldalra szánt tartalmat (szövegek, képek) a megrendelő biztosítja.

Ha fentiektől eltérő/több funkciót, oldalt stb. szeretnél, kérj egyedi árajánlatot!

A tárhely, illetve a domain díját a fenti ár nem tartalmazza. A tárhely és a domain is a saját neveden lesz, ezeket önállóan fizeted. A díj éves szinten 15.000-20.000 forint körül mozog.
Ezen kívül, attól függően, hogy milyen funkciókat szeretnél a weboldaladra, szükséged lehet prémium bővítményekre vagy egyéb szolgáltatásokra. Amennyiben nem szeretnél semmit árulni a weboldaladon, ilyesmire szinte biztosan nem lesz szükséged.

A weboldalad WordPress tartalomkezelővel épül, ezen belül túlnyomórészt GeneratePresst és Elementort használok.

Ez nagyrészt attól függ, hogy mennyi idő alatt tudod elküldeni nekem a weboldaladra szánt összes tartalmat és információt (szövegek, képek, linkek stb.)  A tartalmat akkor kezdem el feltölteni a weboldalra, ha mindent megkaptam. A tartalmak átadását  követően a weboldalad 1-2 héten belül elkészül, összetettségétől, a kért funkcióktól és a megállapodásunktól függően.

Banki átutalással.