Miért jó Neked, ha van weboldalad?

sajat-weboldal-vagy-ingyenes

Miért válaszd a WordPresst?

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer (CMS). Ez azt jelenti, hogy a WordPress oldalak nem egyéni programozással, kódolással készülnek, ami legtöbbször igen drága és időigényes, hanem egy nagyszerű ingyenes platform segítségével, amivel szinte minden megoldható.

Ennek köszönhetően, ha WordPress weboldalad van, akár önállóan is módosíthatod a weboldaladon lévő bármely információt: átírhatod az áraidat vagy a telefonszámodat, bármilyen adatot, szöveget, képet kicserélhetsz, könnyen készíthetsz blogposztot stb. Míg, ha egyéni fejlesztésű weboldalad van, nos, ha nem tudsz programozni, bármilyen apró változtatáshoz szükséged lesz a programozódra, akinek minden egyes alkalommal fizetned kell és az sem biztos, hogy pont akkor ráér, amikor Neked sürgős módosítanivalód lenne.

Weboldalad elkészültét követően megtanítalak a használatára, így a továbbiakban teljesen egyedül is képes leszel használni az oldaladat, ha szeretnéd.

Referenciáim

Mennyibe kerül?

54.900 Ft

64.900 Ft

A tárhely, illetve a domain díját a fenti ár nem tartalmazza. A tárhely és a domain is a saját neveden lesz, azt önállóan fizeted. A díj éves szinten 10.000-15.000 forint körül mozog.

* A weboldalra szánt tartalmat (szövegek, képek) a megrendelő biztosítja.

Ha fentiektől eltérő/több funkciót, oldalt stb. szeretnél, kérj egyedi árajánlatot!

Mi történik a megrendelés után?

Hogyan tudsz fizetni?

Banki átutalással forintban, euróban vagy angol fontban (ha pl. külföldön élsz).