Miért jó Neked, ha van weboldalad?

sajat-weboldal-vagy-ingyenes
wordpress

Mi az a WordPress?

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer (CMS). Ez azt jelenti, hogy a WordPress oldalak nem egyéni programozással, kódolással készülnek, ami legtöbbször igen drága és időigényes, hanem egy nagyszerű ingyenes platform segítségével, amivel szinte minden megoldható. Ma az interneten megtalálható weboldalak 27%-a WordPressen fut és ez a szám egyre nő.

Miért válaszd a WordPresst?

Mert Te is könnyen módosíthatod a weboldaladon lévő bármely információt: átírhatod az áraidat vagy a telefonszámodat, bármilyen adatot, szöveget, képet kicserélhetsz, könnyen készíthetsz blogposztot stb. Míg, ha egyéni fejlesztésű weboldalad van, nos, ha nem tudsz programozni, bármilyen apró változtatáshoz szükséged lesz a programozódra, akinek minden egyes alkalommal fizetned kell és az sem biztos, hogy pont akkor ráér, amikor Neked sürgős módosítanivalód lenne.

Mivel a WordPress rendszere ingyenes, akár Te magad is elkészítheted a weboldaladat, ha van időd, kedved és türelmed megtanulni és kibogozni a szálakat, mert az ördög azért a részletekben lakozik. Ha szeretnél egyszerűen weboldalhoz jutni, elkészíthetem én a weboldaladat, megtanítalak a használatára, így a továbbiakban teljesen egyedül is képes leszel használni az oldaladat és nem függsz senkitől.

Referenciáim

Mennyibe kerül?

54.900 Ft

64.900 Ft

99.900 Ft

A tárhely, illetve a domain díját a fenti ár nem tartalmazza. A tárhely és a domain is a saját neveden lesz, azt önállóan fizeted. A díj éves szinten 10.000-15.000 forint körül mozog.

* A weboldalra szánt tartalmat (szövegek, képek) a megrendelő biztosítja.

Ha fentiektől eltérő/több funkciót, oldalt stb. szeretnél, kérj egyedi árajánlatot!

Hogyan tudsz fizetni?

Banki átutalással forintban vagy PayPalon keresztül akár devizában is (ha pl. külföldön élsz).

Mi történik a megrendelés után?

E-mailben megbeszélünk egy időpontot Skype-on történő konzultációra, ahol megbeszéljük, hogy milyen weboldalt szeretnél, milyen funkciókra van szükséged stb. Ha kérdésed van vagy tanácsra van szükséged, segítek. Ezt követően kifizeted az előleget, ami a megbeszélt összeg 50%-a, elkészítem a weboldalt, majd megmutatom. Ha valamilyen módosítást szeretnél, elvégzem. Amikor a weboldal teljesen elkészült, kifizeted. Ezt követően megbeszélünk egy újabb időpontot, amikor Skype-on keresztül megtanítalak a weboldalad önálló használatára és megadom az adatokat, amelyekkel hozzáférsz és birtokba veheted az új oldaladat.

A weboldalad használata ezután már nem bonyolultabb egy szövegszerkesztő használatánál. Teljesen egyedül is képes leszel bármit átírni, módosítani, törölni.

Ennyi?

Nos, nem teljesen. A weboldaladdal ugyanis foglalkoznod kell, karban kell tartanod, pl. rendszeresen frissítened kell a WordPresst és a bővítményeket, különben a weboldalad sebezhetővé válhat, könnyebben feltörhetik. A Skype-os betanítás részeként megtanítalak rá, hogyan kell frissíteni, így egyedül is meg tudod tenni, de ha nem szeretnél ezzel rendszeresen foglalkozni, vállalom weboldalad karbantartását is, ha szeretnéd.